perjantai 14. tammikuuta 2011

GoFatGo

Minäkin otin tuon Fitfarmin GoFatGo -haasteen vastaan ja kävin kirjautumassa mukaan. Onpahan niinku tsemppinä mukana seuraavat neljä viikkoa...jos edes sen ajan pysyis taas näissä päätöksissään;) Siellä voi vielä tämän viikon ajan ottaa haasteen vastaan, joten mikäli jotakuta kiinnostaa, niin mukaan vaan. Sieltä löytyy tosi hyvät ruoka- ja liikuntaohjelmat.

Mulla on nyt kolmas päivä menossa Jutan diettiä ja eilen tein tuon aikaisemmin postaamani kotitreeniohjelman. Tein sen läpi kaksi kertaa ja on muuten rintalihakset ja ojentajat kipeinä...eli on siinä jotain tehoa vaikkei olekaan painoja mukana. Ajattelin tällä kertaa aloitella lihaskunto-ohjelman vähän kevyempään tyyliin, ettei heti ole lihakset niin kipeinä, että homma jää siihen:)

Eilen käytiin Amarillossa tyttären ja hänen poikaystävänsä kanssa syömässä ja kyllä sitä pystyy näköjään dietin mukaan sielläkin syömään. Otimme tyttären kanssa pienet kanasalaati ja lisäkkeenä siihen uuniperuna. Mukanahan tuli majoneesikippo ja leipä sekä uuniperunan majoneesikastike. Raapaisin kastikkeet kiltisti pois ja jätin leivän syömättä...ananakset kyllä tuli sitten salaatin seasta syötyä, mutta ei se nyt liene niin vaarallista.

Eilen muuten tein aivan ihania jauhelihapihvejä: Kevyttä jauhelihaa paketti, sekaan vähän raejuustoa ja kaikkia mahdollisia pippureita ja paistoin siinä 5 g öljytilkassa ja oli hyvää! Mieskin kehui ;)

Nyt on kyllä taas aivan mieletön tsemppi päällä, toivottavasti myös kestää edes sen neljä viikkoa näin kurinalaisesti!

4 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Mäkin alotin GFG:n ja tuntuu ainakin nyt alussa hyvältä. :) Jos tällä ei laihdu niin ei sitten millään.

Soile kirjoitti...

Possu: Mulla on kans tosi hyvä fiilis ja tsemppi päällä, ehkä tässä kohta taas päästään kevään lukemiin:)

Annie kirjoitti...

Täälläkin Juttaillaan :) Ja tuntuu tosiaan, että ruokaa on ainakin riittävästi. Ja ihan varmasti paino putoaa, ei voi edes epäillä kun on raudanlujat ammattilaiset takana.

Soile kirjoitti...

Insensible: Näin minäkin uskon ja onhan mulla eka kierroksesta kokemustakin; jos vain suurinpiirteinkään pysyy ruokavaliossa ja liikuskelee muutaman kerran viikossa, niin varmasti alkaa näkyä vartalossa:) Tsemppiä sinullekkin!