torstai 1. huhtikuuta 2010

Herkkuja työn lomassa:)




Päivällä käytiin lounaalla paikallisessa Hevi-ravintolassa, josta kuvat lainattu. Söin lämpimän lohisalaatin, josta kuva alla olevan kuvassa; kolmas lautanen. Aivan ihana salaatti, jossa on rucolaa, paistettua lohta ja kuskusta.
Päiväkahvilla kävimme samassa paikassa, koska se on samassa rakennuksessa kuin mieheni nykyinen remppakohde. Kahvin kanssa söimme puoliksi (tai minä söin 1/3 osan ja mieheni 2/3 osaa....) vohvelin, jossa on kermavaahtoa ja pätkistä ja suklaakastiketta (eka kuva)...taivaallisen hyvää!

Tämäkin päivä eli kolmas peräkkäin on kulunut siivotessa! Alkaa mennä jo rutiinilla:) Tänään oli vuorossa mieheni remppakohteen loppusiivous, joten saldona 6 kpl isoja pestyjä ikkunoita, 75 m2:tä lattioiden pesua. Muuta liikuntaa ei sitten tälle päivälle tullut.

Sykemittari oli mukana suorituksessa ja tässäpä lukemat:

Ennen lounasta:

Kolmen ikkunan pesu:
- aikaa kului 1 tunti 30 minuuttia
- kaloreita paloi 250

Lounaan jälkeen loput kolme ikkunaa ja lattioiden pesu:

- aikaa kului 2 tuntia 26 minuuttia
- kaloreita paloi 389

Illalla käytiin Lidlissä ruokaostoksilla ja ostettiin myös makeisia, joita taas pistelin aika annoksen:( Huhuu itsehillintä; missä olet taas?

Kuinkahan tälle minun projektille käy, kun sorrun noihin herkkuihin jo vähän liian useasti....Ainakin huominen punnitus ei taida mitään laihtumista näyttää:( No onneksi voi aina aloittaa uudestaan:D

Hauskaa Pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitäähän sitä saada herkutellakin välillä. Ja jos kuitenkin pääpiirteisesti syö oikein ja harrastaa liikuntaakin, niin ei kai se maata kaada. Itselläni on se kokemus, että jos oikein niukasti yrittää syödä, niin sitten iskee kohta ahmimishimo. Tasaisesti vähän kaikkea olisi kai parempi. Sinulla on kuitenkin hyvä itsekuri liikunnan suhteen.
Mukavaa pääsiäistä!

Zinnia

Soile kirjoitti...

Zinnia: No niin se kyllä on:) Liikuntapuolihan minulla onkin ollut jo vuosia hyvällä mallilla, mutta nuo syömiset tahtoo aina silloin tällöin vähän kiehahtaa yli. Tänä vuonna en mielestäni ole kyllä mitään ylettömiä ylensyönti-jaksoja pitänyt; vain muutamana päivänä on mennyt vähän yli kulutuksen. Mutta ne on tosi tiukassa nämä viimeiset 3-4 kiloa ja aina kun on muutaman päivän viikossa syönyt yli kulutuksen, niin takapakkia tulee oikein kunnolla:(