maanantai 6. helmikuuta 2012

Viime viikon treenit

Kyllähän siinä taas niin käy, että liikuntainto hiipuu ja hiipuu :( Pakkaset ja helmikuun alussa aloittamani päivätyö vievät intoa siirtyä sekä kuntosalin puolelle että ulkolenkeille.

Muutama suoritusmerkintä kuitenkin vielä viime viikolta:

Ma - Kävely 40 min
Ti - Punttitreeni 2
Ke - Lepoooooo
To - Punttitreeni 1
Pe - Lepoa taas...
La - Suursiivoilu 5 tuntia, hyötyliikuntaa parhaimmillaan ;)
Su - Lepoa jälleen....

Levolla on alkanut tämäkin viikko....voi ei! Aikeissa oli kyllä piipahtaa painojen pariin, mutta se jäi ajatukseksi...ehkä huomenna sitten ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Annahan itsellesi armoa. Viime viikon paukkupakkaset nitisti kyllä varmasti monen liikkumiset minimiin, niin minullakin. Ja hei, uusi työ vie varmasti aluksi energiaa noin yleisestikin. Onneksi viikkoja tulee ja menee ja uudella innolla tähän viikkoon. Minunkin piti tehdä viikonloppuna pitkä juoksulenkki, mutta typistyi kuntosalin juoksumatolla juoksemiseen. Eipä siellä kehtaa mattoa varata loputtomiin itselleen;-). Ja kyllä pitkät lenkit on mukavampi juosta ulkomaisemissa muutenkin.

Nim. Kevääksi juoksukuntoon

Soile kirjoitti...

Kevääksi juoksukuntoon: Ehdottomasti minäkin mielummin ulkona lenkkeilisin. Kotoa kyllä löytyy juoksumatto, mutta ei se oikein pitemmille lenkeille houkuttele. Ehkäpä sitä taas innostuu kun kevätaurinko alkaa säteillään houkutella:) Nyt tosiaan tuntuu, että työ vie niin ison osan päivästä, että mielummin vain istahtaa loppuillaksi sohvan nurkkaan :)