tiistai 8. marraskuuta 2011

Yhdeksäs harjoitteluviikko

Joo; kyllä tässä taisi juoksuinto nyt lopahtaa.
Innostuin liikaa käsitöiden teosta, eikä oikein malta sitten lähteä kutimen ääreltä mihinkään...
Toisaalta vettäkin on satanut lähes joka päivä, joten ei se oikein saa muutenkin kyllästynyttä juoksijaa ulos rämpimään.

Yksi vaivainen 45 minuutin juoksu tuli suoritettua harjoitteluviikolla 9....kuten vähän viime viikolla jo aavistelinkin, niin siihen se jäi...

Saattaa olla, että blogikin hiljenee samaa tahtia kuin juoksuinto laantuu, mutta koetan aina silloin tällöin innostua myös liikkumaan ja silloin tännekin voisi siitä merkinnän muistoksi laittaa.

Tervamaraton on kuitenkin vasta 26.5.12, joten maaliskuun alussa pitäisi alkaa uusi
TOSI harjoittelu.

7 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Yksikin kerta on parempi kuin ei mitään! Kyllä se into sieltä varmaan taas tulee. Aiotko kuitenkin osallistua 1/2 maratoonille? Itselleni se matka tuntuu vielä toistaiseksi vähän kaukaiselta.

-didi- kirjoitti...

Ne sun neulomiset ovat olleetkin superkivoja, ei ihme. Mutta tsemppiä. Jos ulkona liikkuminen ei innosta, niin kyllä esim crosserilla saa hyvin treenattua. Miten olis ohjatut crossing-tunnit? Niille lähteminen voisi olla helpomaa kuin yksin ulos sateeseen itsensä kampeaminen.

Soile kirjoitti...

Taina: Joo; puolikas olis tarkoitus juosta. Ei minusta kokonaiseen ole millään ;)

Didi: No joo, olen nyt aivan kuin mummo sohvan nurkassa ja puikot sauhuaa :D
Kyllä tänäänkin tuntui, että juoksujalkaakin vipattaisi, kun käytin koiran lenkillä....oli suht koht hyvä ilma; tiedä vaikka tästä saisi vielä itsensä liikkeelle ;) Ohjatut tunnit ovat minusta siitä ikäviä, että niihin on mentävä aina johonkin tiettyyn aikaan. Näin kotona ollessa alkaa kammoksua noita aikatauluja ;)

Asta kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa blogiasi lukemassa, eikä varmasti jää viimeiseksi visiitiksi:) Mukavia nuo sinun kuvalliset ruokapäiväkirjat!

Soile kirjoitti...

Vässykkä: Kiva kun löysit tänne, tosin nyt on vähän postaustahti harventunut ja oikeastaan pelkästään juoksuharjoittelut olen tänne tallennellut. Mutta aika ajoin piristyn ja tänne tulee jotain muutakin:)

Henna kirjoitti...

Aah, se olet sinä Soile joka pidät tätä blogia! :) Hauskaa, huomasin bloggerista että täältä on katsottu blogiani ja kävin täällä muutaman kerran lueskelemassa, mutta en osannut yhdistää ennen kuin nyt kun rupesin kirjoittamaan tänne kommenttia ja huomasin kuvasi :) Tsemppiä kovasti treenijuttuihin, urheilu on ainakin mulle se juttu elämässä jonka avulla saa stressiä tuhottua. Ja se tunne, kun on treenannut itsensä väsyksiin ja pääsee saunaan ja syömään, ahh ;) Tosin nyt olen kolmatta päivää aika kovassa kuumeessa, hulluksi tulee kun ei pysty mitään oikein tekemään :/

Soile kirjoitti...

Ensoleille: Joo; tää on tällainen harvemmin päivettyvä blogi:) Tarkoitus täällä on olla anonyymimmin, mutta joskus vastaan kommentteihin muistamatta vaihtaa tuota tunnusta ;)