sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ei tuu mitään!

Ei tästä tule mitään; ei joulun alla voi olla dietillä! Herkkuja tarjoillaan siellä ja täällä ja vaikkei tarjoiltaisikaan, niin itsekin niitä tulee nyt loihdittua :( Pitää paistella torttuja ja pitää syödä pipareita aurajuustolla ja ystävät ilahduttavat suklaarasioilla....argh; itsekurista ei pientä murustakaan jäljellä :(

Liikuntakin on edelleen sitä neljän kilometrin päivittäistä kävelyä työharjoittelupaikkaan ja takaisin; kaksi kilometriä suuntaansa...eihän sitä voi edes liikunnaksi sanoa, vai voiko?

Nyt kuitenkin tänään olen päättänyt uhmata tuota pakkasta ja pistän nuttua nutun päälle ja eikun kympin lenkille, se on jo ihan pakko!

ps. en edes tohtinut tänä viikonloppuna nousta puntarille, pelkuri mikä pelkuri.....mutta ensiviikolla lupaan sen tehdä.

Mukavaa ekaa adventtia kaikille, suotakoon sekä teille että minulle pieni lipsuminen näin joulun alla ;)

Edit klo 14:25: Nyt on 10 km:n reipas lenkki suoritettu. Ihanan aurinkoisessa pakkassäässä oli tosi mukava tallustella, välillä tein jopa kolme kahden minuutin juoksupyrähdystäkin :)


Niin ja tein vielä rohkean teon lenkin jälkeen; kävin sittenkin puntarilla ja vaaka näytti 57,4 kg! Yes, yes, yes; eli paino on pysynyt suurinpiirtein samoissa lukemissa...ehkä se tuo päivittäinen 4 km on kuitenkin jotain ja kai sitä on tuo herkuttelu kuitenkin jossain rajoissa pysynyt ;)

4 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Musta on jo tosi positiivista että yrität olla dieetillä näin joulun alla! :) Ei onnistuisi täällä sellainen. Ja onhan tuo kävely liikuntaa, hyötyliikuntaa parhaimmillaan. :)

Soile kirjoitti...

Nanna: No kyllä se aika lailla on yritykseksi jäänytkin;) Mutta onneksi se on jollakin tavalla takaraivossa jo tuo liikunnan tarve ja kohtuullinen herkuttelu, ettei ihan karkaa lapasesta koko homma:D

Outi kirjoitti...

10 km kuulostaa hienolta lenkiltä. :)

Houkutuksia nyt tosiaan riittää. Minä tein ihmeellisen päätöksen jättää joulukarkit kaikista tarjouksista huolimatta vielä kauppaan. Yleensä olen ollut ostamassa heti varastoon... Ja tietäähän sen mitä niille varastoille sitten on tapahtunut. :D

Soile kirjoitti...

Outi: Hyvä päätös; täytyy kyllä nyt itsekin vielä vähän paremmin kiinnittää huomiota tuohon herkutteluun; vähempikin riittää:)