maanantai 21. syyskuuta 2015

Kesä ja painonvaihtelut

Niin se kesä lipui ohi ja painon kanssa on taisteltu eteenpäin kuin mummo lumessa :) Eihän se toukokuun lopussa saavutettu 55 kg mittarissa kovin kauaa pysynyt ;) Olen kuitenkin liikkunut sieltä Ph-dieetin alusta lähtien sen 3-6 kertaa viikossa. Liikunta on ollut kävelyä, juoksua ja rullaluistelua.

Paljon on hyvää sieltä dieetistä edelleen ruokavaliossa; aamun aloitan vedellä, johon on puristettu puolikkaan sitruunan mehun, sen jälkeen lenkille ja sitten lenkin jälkeen aamupalaksi vihersmoothie.

Paino on kuitenkin heitellyt tietysti, kun välistä olen syönyt enemmän ja sitten taas vähemmän. Tuntuu kyllä, että heti kun vähänkin lisää ruokavalioon leipää, juustoa tms. niin paino nousee sen pari kiloa. Siitä pidän kuitenkin huolen, ettei se enää yli 60 kg:n saa mennä! Nyt se on pysytellyt 57 - 59 kg:n tietämissä. Eilen vaaka näytti 58,8 kg ja sehän tarkoittaa taas sitä, että leivät ja juustot ym. ylimääräiset välipalat on jätettävä taas pois. Voi kun olisi niin paljon itsekuria, että painon saisi pysymään siellä 55 kg:n tietämissä. Se paino olisi sellainen täydellisen hyvän olon tuoja ;)